понеделник, 16 юли 2012 г.

Фугиране на плочки за баня


 плочки
Плочки

Фугиране на плочки за баня може да бъде лесна работа, ако го правиш правилно.

 За това е хубаво да следвате общо приети принципи и правила!
Има няколко лесни стъпки за да фугирате вашите плочки.


Първа стъпка

Единствените инструменти, необходими за фугиране са мистрия, варов разтвор , голяма гъба и няколко чисти, сухи кърпи.


Втора стъпка

Ако сте избрали сух варов разтвор, се смесват според указанията на опаковката използвате мистрия. Той трябва да бъде около консистенция на паста за зъби и след това се оставя да престои няколко минути и след това разбъркайте отново.



Стъпка трета

Използването на варов разтвор, започнете фугиране на една от стените. Нанесете върху малка площ варов разтвор диагонално в противоположни посоки, за да се гарантира напълно запълването на пространствата между плочките.



Стъпка четири

Премахнете излишният варов разтвор.


Пета стъпка

Почистете повърхността на плочките с влажна гъба внимателно



Стъпка шеста

Подсушете плочките, с помощта на суха кърпа и премахнете всеки останал варов разтвор.


Когато плочки са измазани, не са все още завършена работа. Оставете варовият разтвор, за да изсъхнат добре за три дни.
Нещата са прости и ясни. Не са сложни за да го направите самите вие, единствено се нуждаете от малко търпение и трудолюбивост.







1 коментар:

  1. Мне посчастливилось работать с г-ном Бенджамином Ли, Бенджамином Ли и их командой, которые недавно организовали потрясающий опыт предоставления мне ссуды в размере 760 000,00 евро по низкой ставке в 2% взамен, они предоставляют любые виды ссудного финансирования. Если вы ищете ссуду, которая предлагается на международном уровне без проверки кредитоспособности, то г-н Бенджамин Ли - это тот человек, с которым вы можете связаться и его замечательную команду, но также нужно в режиме реального времени проверить их веб-сайт и их услуги. Адрес электронной почты офиса г-на Бенджамина Ли: 247officedept@gmail.com Также быстрый чат в Whatsapp: + 1-989-394-3740. В финансовых услугах! Это для тебя. Спасибо за заботу.

    ОтговорИзтриване